Húsvéti kedvesség

Vágólapra másolva!
A lakók húsvét alkalmából végre részt vettek egy jótékonysági látogatáson is. A héten ajándékokat készítettek, tojásokat festettek, ma át is adhatták az értelmi sérülteket gondozó otthonban.
Vágólapra másolva!

A villalakók, akik között van, aki először hagyta el luxusbörtönét, izgatottan pattantak ki a buszukból, hogy a még izgatottabb vendéglátóikat üdvözöljék. A Down Alapítvány otthona, ahová érkeztek, középsúlyos értelmi fogyatékos gyerekeket és felnőtteket ápol, és fejleszti őket, hogy kiscsoportos lakóotthonokban vagy családokban élhessenek.

Forrás: RTLKLUB

Az ünnepségen: Klikk a képre!

Az otthon lakói, egymással versengve igyekeztek lelkesen körbevezetni a birodalmukban Marcsiékat. Büszkén mutatták a közös helyiségeket, az egyik kissrác kedvenc kádjaként szolgáló gumicsónakot, az általuk festett képeket a falon, a kertet, tele a "titkos helyekkel" a nemrég ültetett hagymaágyásokat, és persze frissen szedett virággal is kedveskedtek a lányoknak.

A nagykalapos Csaba nyakába rögtön felcsimpaszkodott az egyik legfiatalabb rajongó, és aztán együtt járták körbe a vidéket. A lányok persze Tommyboy és Leo nyomába eredtek, és persze Anett se úszta meg puszik nélkül.

A "képzeld, itt vannak a ValóVilág sztárjai" lendületesen, figyelmesen, vidáman foglalkoztak mindenkivel, ahogy a többiek is, Leo igyekezett elbeszélgetni mindenkivel, aztán inkább a pironkodó lányokat ültette ölébe, hogy készülhessen emlékbe néhány közös fotó.

A bentlakók egyébként roppant aktívak, a ház fenntartásába, takarításba, az elesettebbek ápolásába is besegítenek, mint ahogy a művészi tevékenység is hétköznapi számukra, így aztán nagyon gyakorlott és igazán szenvedélyes a műsorral fogadták a kedvenceiket. Az együtt elénekelt slágerek, és egy delejes tánc között gondosan megírt köszöntőszöveget, sőt verset is előadtak, melyben arra buzdították a lakókat, hogy becsüljék meg magukat, viselkedjenek jól, és valósítsák meg álmaikat, mert nekik ugyan az a boldogság, hogy ebben az otthonban lakhatnak, de aki meg többre hivatott, az érezze szerencséjét.

A kölcsönös ajándékozás után persze igen nehezen hagyták elmenni a favoritjaikat az otthon lakói, és bizony Katkáékon is látszott, hogy ez nem az a program, aminek az értelmét kell keresni, és hogy nem hitték volna, képesek még ekkora örömöt okozni.