Feladat után feladat

Vágólapra másolva!
A második feladatban meghatározások és számok segítségével egy fogalomig kellett eljutniuk a lakóknak. De ezzel még nincs vége a feladványok sorának.
Vágólapra másolva!

A második feladatban két csapat küzdött egymás ellen: Marcsi, Milo, Tommyboy és Frenki kivonult a kertbe, Csaba, Ágica, Leo, Katka és Anett a nappaliban próbálta megoldani a rejtvényt. Jó fél órába tellett, de mindkét csapat eljutott a fogalomig: hungarikum.

Forrás: RTLKLUB

A lakók megelégedettek magukkal, ezért aztán be is iktatták a szokásos semmittevést: A nappaliban jobbra-balra dőlve Ágica, Leo, Anett és Frenki gyűjt energiát. Csaba a kertben, a függőágyban elmélkedik az uniós jövőről, Tommyboy hallgatja, aki nagyokat bólogat, időnként pedig közhelyekkel tarkítja a beszélgetést.

Forrás: RTLKLUB

A legnagyobb nyugalom közepette újabb feladat érkezett: Leónak és Tommyboynak a megadott háttér információ alapján kvízjátékot kell összeállítania a többi lakónak. A két játékmester így elvonul a szaunába, ahol megszületnek a játékszabályok. A többieknek két csapatot kell alkotniuk, sárgába és kékbe öltözniük, aztán indulhat is a verseny.