Vágólapra másolva!
Új csapat figyeli a Hatok tevékenységét. Frenki a "vidámság szobájaként" definiálja saját, új fészküket, ellenben a volt társak lakhelyét a "búbánat házának" véli. Csúnya, kitolós feladatokra számíthatunk a nap során, mivel a fuvaros legény nem szívbajos, ha valami gonoszkodást kell belevinni a játékokba.
Vágólapra másolva!

Frenki - Olyan kár, hogy itt nem lehet dohányozni! Szívnám a cigit és röhögnék rajtuk! (köhög)
Ágica - (virgoncan) De jó, itt voltam a tévében, láttam magam! (csend) Ez hihetetlen, mióta nem beszélnek?
Frenki - Mint egy darab sz.r, úgy fekszenek. (morc) Mindenki kész van, csak hevernek. Mindenki csöndben van és gondolkodik. Nekem a kreativitásra szükségem van! Kávé, cigi, szex!

Forrás: RTLKLUB

Új fotók!

Eztán újabb játékkal szórakoztatják magukat a MiniVillaStáb tagjai, a némán hempergő társak gondolatait próbálják kitalálni. Az általuk kiötlött szinkron nem nélkülözi néha a rosszindulatot, a kissé gonosz tréfákat sem, így legalább elvannak szépen.

Forrás: RTLKLUB

Még náluk is jobban elvan a Marcsi-Milo páros, némi incselkedés, pajkos kuncogás, fenékpaskolás után csókcsata jön. Ugyanazon az ágyon őrségváltás történik később, a szokatlanul szószátyár lovász (négy mondatot hallhattunk tőle gyors egymásutánban, ami egyfajta rekord) és a kissé sebzett benzinkutas hever oda. Anett folyamatosan dicséri az előző MiniVillaStáb munkáját, hosszan hüledezik: szerinte csodálatosan jók voltak a tegnapi feladatok, épp ezért nem hiszi el, hogy Leóék ötlötték ki azokat. Mivel a fiúk bizonygatják, hogy saját ötleteiket adták utasításba, a csábos szőke még menti a menthetőt: - De valljátok be, a feladatok már régen készen voltak!