Pihenni kell!

Vágólapra másolva!
A lakók - saját életritmusuknak megfelelően - kis pihenőt iktattak be az életükbe. Katka és Frenki a hálószobában, a többiek a nappaliban vészelik át a Párbajig hátralévő időt.
Vágólapra másolva!

Takarékon működnek a lakók, ami nem is csoda, hiszen kell az energia estére. A hálószobában Leo alvással tölti fel magát, Katka és Frenki beszélget a másik sarokban. Kiderül, Frenki nagyon bánja, hogy nem hozhatta be bilincsét a Villába. Fejét Katka lábán pihenteti: "Mindig erről álmodoztam. Éjjel-nappal a nők lába között!"

Forrás: RTLKLUB

Csaba beköltözik a legkisebb helyiségbe, ami fél óráig jó beszédtémát ad a lakóknak. Ágica nem tud nyugodni, fel-alá járkál, majd a fiúk elkapják egy kis dögönyözésre, hogy eltereljék a gondolatait - hiába.

Forrás: RTLKLUB

Indián fizimiskáját igazgatja, mindent megtesz, hogy jó formában legyen a Párbajon. Az általános tespedésbe Marcsi és Milo visz bele egy kis színt: ölelgetik egymást a fürdőszobában, majd a nappaliban ücsörögnek. Marcsi sms-eket elemezget, Tommyboy halkan írogat: edzéstervet és egészséges fogyókúrát állít össze a lányoknak.