Ágica aggódik

Vágólapra másolva!
Ágica aggódik a holnapi Párbaj miatt. Az üzenetek is bántják, és fél attól, mi várja majd a külvilágban. A Riportszobában őszintén vallott Katka és Frenki kalandjáról is.
Vágólapra másolva!

Izgulok egy picit hogy mi lesz holnap a Párbajon. Kicsit feszült vagyok. Megviselt a Mátrixos játék is. Mindig is odafigyeltem az emberek véleményére, így egy picit az is bánt, hogy kapok negatív üzeneteket. Keményednem és erősödnöm is kell.

Forrás: RTLKLUB

Az üzenetekről: Soha nem tartottam túl jó nőnek magam, de ez a tegnapi üzenet, hogy Leo miért nem veszi észre, hogy férfi vagyok, ez nagyon fájt. Nem érzem úgy, hogy férfias lennék. Lehet, hogy a viselkedésemre gondoltak? Nem tudom.

Ezek a jelzők, amiket kapok, kikészítenek. Most éppen vipera voltam, mert állandóan pufogok. Úgy tűnik, hogy akármit csinálok, semmi sem jó.A bokszmeccs óta félelemérzet is bennem van. Félek, mi vár rám majd kint.

Forrás: RTLKLUB

A chatről: Azt hittem, hogy egy kicsit már ellaposodott ez a sáltéma. Valaki azt írta, hogy kint már hárommillió ember tudja, mit jelent Leo sálja. Ő erről nekem nem mond semmit. Ha nem akar erről beszélni, nem fogom erőltetni, de most megint előjött a téma. Egy olyan lánytól kaphatta, aki nagyon közel áll hozzá, ezt tartom talán a legelképzelhetőbbnek, de nem vagyok benne biztos.