Csajozási stílusok

Vágólapra másolva!
Tegnap éjjel úgy tűnt, mindenki eleresztette magát, még Leo is fogdosta Ágicát. Mára ismét győztek benne a gátlások, bár ő erénynek nevezi.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ágica és Leo ismét produkált egy szokásos beszélgetést egy már lefutott témáról, miszerint a közgazdász nem az a kifejezetten nyomulós fajta, legalábbis csajozásban, meg egyáltalán, a társasági időtöltést fölöslegesnek tartja, nem jár szórakozni, inkább építi magát.

Ágica elszomorodott, hogy mindenben ellentétes a sráccal, és nem fognak tudni semmit kezdeni egymással odakint. Mikor már sokadjára beszélték meg ugyanezt, többen úgy vélték, ebbe már bele kell nekik is szólniuk. Mindenki próbálta megmagyarázni, mitől ennyi idióta a közgazdász, és egyúttal csajozási tanácsokat is akartak adni neki. Indián szerint Leo megsérült lelkileg, fél a kudarctól, Katka szerint csak izgul.

Indián arra is rájött, amíg kint volt tegnap, hogy neki már sok a Villalét, már nem is bánná olyan nagyon, ha hazakerülhetne. Frenki azért még tart tőle, hogy villamosra üljön, egyelőre itt nyugi van. Vajon mitől változott meg a fuvaros vérmérséklete ennyire? Emlékszünk, tegnap még azon törte a fejét, hogy kirúgja a ház oldalát, kimegy, ellop egy autót, és odamegy a cirkuszba tisztázni a dolgokat az asszonnyal. Eláruljuk, a nyugtatók hatására vált mára már egy trottyos punkká, ahogy egy sms-ben nevezték (még ezen a megnevezésen is csak remekül szórakoztak).