Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kedélyek és üzenetek

Vágólapra másolva!
A Kihívás felborzolta a kedélyeket. Minden lakó másképpen reagált az eseményekre. Leo edzett, a lányok fecsegtek, a két kihívott pedig szaunázott.
Vágólapra másolva!

Leo rögtön a Kihívás után kiment a kertbe edzeni, közben Ágica Anettel lelkizett a hálóban. Ágica megint elmondta, mennyire közel kerültek mostanra Leóval, és ezt csak erősíti a tény, hogy Leo bátran választott magának Párbajpartnert. A két lány felszabadultan csevegett volna, de belépett Leo, így Ágica más területre terelte a beszélgetés: bevallotta, nagyon szenved az éhségtől.

Forrás: RTLKLUB

Később megérkezett Marcsi is, aki bejelentette, holnaptól edzeni fog. A három lány felváltva nyafogott: éhes vagyok, nincs erőm, álmos vagyok. Ezalatt a fiúk kint falatoztak a nappaliban, ínycsiklandó melegszendvicseket ettek. Pár perc múlva Katka is bemenekült, hiszen ő is fogyókúrára adta a fejét.

Forrás: RTLKLUB

Frenki és Indián előbb a teraszon beszélte meg és ki a megváltoztathatatlant. Frenki bizonygatta, neki jó ez a zöld kendő, ha Párbajozik, ha nem. Erőltetett jókedve nem ragadt rá a másik kihívottra, aki jó pár napja lógatja az orrát. Rövid cigarettaszünet után be is vonultak a szaunába, ahol felváltva méltatlankodtak hol ezen, hol azon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről