Leo döntött

Vágólapra másolva!
A Való Világ 3 Kihívásainak történetében először lehettünk tanúi annak, hogy a Kiválasztott igazi ellenfeleket választott magának. Leo hosszú beszédével több lakót is megijesztett.
Vágólapra másolva!

A Kihívás előtti utolsó percekben a lakók Lilu kérdéseire válaszoltak: Marcsi megint kifejtette, semmi baja sincs Leóval, ezért nehéz döntés volt, amikor a Kiválasztáson mégis nekiadta a zöld kendőt. Frenki keményen fogalmazott Leóról: Neki első a nyeremény. Akik most még közel állnak hozzá, előbb-utóbb hátba fogja szúrni őket. Szerintem én egy könnyebb falat lennék neki, de velem is szeretne megmérkőzni.Tommyboy Lilu kérdésre elmondta, Indiánt és Frenkit hívná ki Leó helyében.

Forrás: RTLKLUB

Csaba kijelentette, hogy nem kap ma kendőt. Katka szerint Leónak Indiánnal a legrosszabb a viszonya, aki - mint elmondta - nagyon szeretne Párbajozni Leóval. Hogy teljes legyen a kép, Ágica válaszában megemlítette, nagyon meglepődne, ha szerelme nem legnagyobb ellenfelét választaná. A stúdióból Gábor, Leo barátja is Indiánt és Frenkit ajánlotta, mivel véleménye szerint így Leo végre megmérkőzhet Indiánnal.

Forrás: RTLKLUB

Leo: Mindenki vár tőlem egy logikus lépést, amit nagyon ritkán nem teszek meg. A szív és az ész és sok minden más is befolyásol. Választanék egy lányt, akivel már régóta nem beszéltünk és egy fiút: a lány Anett, a fiú Milo lenne, ha nem logikusan döntenék.

De az első választottam Indián. Nem tudnék átgázolni soha olyan emberen, akit szeretek. Csabi, te kértél tőlem valamit, de ezek miatt soha nem tenném meg. Ági, téged szeretlek. És a második kendő Frenkié.

A papírforma igazolódott be a Kihíváson: Leo Indiánt és jó barátját, Frenkit hívta ki a jövő pénteki Párbajra. A két kihívott nem lepődött meg, mindketten egyetértenek: Leo nem tehette meg, hogy másképpen döntsön. Csaba kicsit mérges, amiért Leo kérése ellenére sem adta neki a zöld kendőt. Anett elárulta, igencsak megijedt, amikor Leo kimondta a nevét. Egy pillanatra Milo és Ágica ereiben is meghűlt a vér.