Ütős sztorik, reggelire

Vágólapra másolva!
A reggeli cigi mellett sztorizgatnak a lakók. Az alábbiakból kiderül, hogy az apacs nem a békés megoldások híve, de az is, hogy szerencsétlen Frenkinek csak problémás és hisztire hajlamos női voltak, akiket nemigen tudott kezelni. A végén még Anett is elmesélt egy - se füle, se farka - sztorit, az indokoltnál nagyobb lelkesedéssel.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Friss képek!

Indián - Volt egy dohányzóasztal, tele hamutállal, úgy felrúgtam a szekrény tetejére! (már az emlékektől is ideges) Annyira felidegesített az Ildi! Én egy pillanat alatt képes vagyok bepöccenni. Amikor Katka pimaszkodott velem, akkor majdnem felrúgtam az asztalt!
Anett - (bólogat) Én is ütöttem már falat idegességemben.
Frenki - Volt olyan, hogy veszekedtem egy csajjal, pedig ő volt a hülye. Becsapta az ajtót, én meg áttoltam az üveget. Király! Semmi bajom nem lett, pedig betört az üveg. Kivett egy darabot, hogy most elvágja az ereit. F.szom! Kapott két pofont, de csak azért, hogy térjen már magához!
Anett - Pasiban is van ilyen!

Forrás: RTLKLUB



Frenki - Ez az érzelmi zsarolás a leggusztustalanabb dolog. (fújja a füstöt) Volt olyan, hogy dulakodtunk, mert a csaj haza akart menni, hogy öngyilkos legyen. A legjobb barátom esküvőjén, hol máshol lett volna! Fogtam a slusszkulcsot, elb.sztam messzire az éjszakába, most menjél, b.meg! Pár óra múlva meg is lett. Csúnya volt.
Anett - (vidáman csacsogva) A külügyminisztériumnál van egy fitnesz, ott van dolgom. Megszólalt a riasztóm, nem tudtam mit csinálni. Ott álltak sokan! Ment a riasztó, de aztán el akartak vitetni!