Indián elhagyja a wigwamot?

Vágólapra másolva!
Kétségkívül érdekes színfoltja a Villának az agyontetovált apacs, s szókimondó Indián. Bár nyílt figura, az egyenesség nála gyakran bántó, sokszor nyers és otromba pár lakótársával szemben: talán ezért is tartják őt olvasóink esélyesnek arra, hogy kipottyanjon a játékból.
Vágólapra másolva!

Hétezren szavaztak másfél nap alatt, és a voksolók legnagyobb része szerint eljött az idő, nincs tovább, Indiánnak kellene mennie. Szívjon el még egy békepipát, csomagolja össze motyóját (pandora skalpjával együtt), majd hagyja el a wigwamot - vélik sokan, hiszen a rézbőrű 40 százalékot szerzett. Katka és Anett már nincsenek akkora veszélyben, legalábbis a honlap olvasói szerint.

Forrás: RTLKLUB

Csaba (3,6 %) és Frenki (4,9 %) kiesése sem éppen időszerű, Marcsika védett, a többi négy játékos meg összesen 15 százalékot kapott, ami a tomahawkot forgató apacs 40 százaléka mellett szinte eltörpül. Indián és Leo nem bánnák, ha mehetnének párbajozni - akár egymás ellen is. Egy nagy kérdésre már ma választ kapunk: megkapja-e a kendőt a két nagy ellenfél egyike?

Négyen már otthon. Ki lesz a következő kieső?

Katka - 1530 szavazat, 21.5 %
Indián - 2890, 40.6 %
Anett - 978, 13.8 %
Csaba - 257, 3.6 %
Frenki - 346, 4.9 %
Más... - 1111, 15.6 %

Összesen: 7112 szavazat