Mint egy kispárna

Vágólapra másolva!
Nem történik semmi, drágám - sikoltott rá az Albert Einstein Bizottság az alvó lakókra, és úgy tűnik, ezzel sikerült őket magukra (és ránk) ébreszteni.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Leo rögvest az udvari napfénybe futott, megörült az új zseléjének, gyorsan magára is kente. Érdekes, reggelente nem szeretnek alaposabban tisztálkodni a lakók, csak egy kis optikai tuning, máris indulhat a nap. (Vajon ez jellemző az egész magyar lakosságra? Ez sok mindent megmagyarázna.) Ágica nem érhette meg, hogy Leo ébressze csókkal, mert a fiú belefeledkezett a szemeteszacskók számolgatásába.

Katka máris elkezdte az álmodozást pitékről, emeletes palacsintákról, Milo megelégedett egy fokhagymás pirítóssal, ha már nincs soha el nem fogyó disznósajt. Ezt tegnap Frenki ajánlotta kérésnek, aki mivel a lányok nem tértek még magukhoz, gyorsan rávette őket, hogy holnap tatárbifszteket egyenek, a pacalt úgy tűnik, későbbre tartogatja.

Indián és Marcsi nem volt hajlandó felkelni, ("olyan a szemed, mint egy kispárna" - szólt rá a hangszóróból Dzsambó Stivin, még jó, hogy a női agyvelőig nem jutottunk el.) No, erre a rettegő ápolónő mégis kivánszorgott cigizni. "Húz ki a szívem, olyan jó idő van..." - köszönt rá Katkára. Marcsi, ne olyan hevesen, a Seychelles-szigeteken még jobban süt a nap!