Csip és dél

Vágólapra másolva!
Délelőtt Tommyboy órája következett, ami inkább késő esti műfaj lenne. A gyorstalpaló chippendale - tanfolyam még jól jöhet mindenkinek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

- Ilyen órátok még nem volt és lehet, hogy nem is lesz többé! Chippendale-tanfolyam következik! - kiabálta össze a
- Mi az a chippendale?
- Egy másodperc múlva harangszó! - viccelődött Ágica, de tudta ám pontosan azt is, mit csinál Tommyboy, mióta nem telefonszerelő, aki azért korrigálta a definíciót:
- Színháztermekben, sőt konferenciaközpontokban előadott, csoportos szórakoztatás, hölgyek részére - mutatta be szerényen hivatását a szűkszavú bicepszkirály.

Előbb maga mutatta meg, hogyan kell kezen csókolni, körbemászkálni, táncolni a lányokat, aztán a fiúk egyenként kellett ezt elmutogatni a próbalányokon, akik persze remekül szórakoztak. Csaba és Milo igazán lelkesek voltak, utóbbi rendre túlteljesítette a feladatot, elektrikbugis mozgással kísérte az riszálást. Indián és Frenki együtt molesztálták a lányokat, de mégiscsak a nagymester bemutatói voltak a legvonzóbbak, Ágica annyira be is lelkesült, hogy Tommyboy leváltotta.

Azt ugye mondanunk sem kell, hogy Leo erőteljes rosszallással nézte a műsort. Maga csak addig vett részt a gyakorlatokban, amíg csak körbejárni kellett Jennyt (persze ezt is csak ímmel-ámmal), amikor az inge erotikus levételére szólították fel, akkor már nem volt hajlandó felállni a padból (pedig amúgy büszke felsőtestére).
Kiderült, a lányok egyike sem volt még igazi chippendale - műsoron. A borsodi lány elmesélte, hogy ha igazi lett volna ez a helyzet, akkor már teljesen készen lenne. Katka is csak messziről ("na jó, félközelről") látott férfiakat vonaglani, és ekkor átvették a szót a macsók, hogy nekik aztán milyen bevállalós csajaik voltak ám.