Sulibuli

Vágólapra másolva!
"Ez egy ilyen tipikus buli előtti szombat" - érezte meg Indián még délután. Pihentek még előtte egyet, aztán belecsaptak a lecsóba, mint a nagyok.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Mai képek

Tommyboy személyi edző nem feledkezett meg a bokszmeccsről. Csaba erőlködéseit elnézegetve, Frenki annak hiábavalóságára hozott egy hasonlatot: "Ha egy pornófilm-rendező megkér, csináljak meg húsz csajt egyszerre, akkor itt hogy készüljek föl erre?" Indián hozzátette: "Pláne most."

A rosszfiúk elmatatgattak, aztán egyszerre az egész udvart betöltötték füsttel. Igen, akárcsak általános isiben, készítettek egy füstbombát. Leo elmesélte, hogy ő tud ám többet is, de tovább sajnos nem tudósíthatunk, mi nem teszünk föl bombarecepteket az internetre.

Aztán egy újabb remek nosztalgikus szórakozást eszeltek ki Frenkiék. Egy újságból kivágott képre kezdek el lövöldözni, bizonyám, köpőcsővel. Az illető kiluggatott fényképét aztán kitették 15. villalakónak.

A lyányok hasonlóan gyermeki mulatsággal múlatták idejüket. Ágica Milóval körbe rohangált, odamentek mindenkihez, rákiáltottak: "Láttál te már fűben ...?", és felmutattak egy cetlit. Vajon mi lehetett rajta?

Kiderült, Marcsi nem volt a Vidámparkban még, ezért aztán a jókedvű úttörőcsapat elhatározta, elviszik majd, persze, csak ha jól teljesít a "Népek barátsága" játékban.