Fűszerezés felsőfokon

Vágólapra másolva!
Az álarcos felvonulás után az egyetlen említésre méltó dolog Frenki magánakciója volt. A konyhában vitte véghez a hihetetlen összpontosítást igénylő fűszerezést.
Vágólapra másolva!

Lakóink annyira kimerültek az álarcos játékban, hogy koraeste mindenki ledőlt egy kicsit pihenni. Indián szokás szerint a nappaliban horkolt, ami Katkát egyáltalán nem zavarta, hiszen ő is álomba merült. A hálószoba is tele volt fáradt lakókkal.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: klikk a fotóra!

Bár a lányok megpróbálták magukat szórakoztatni néhány csöpögős, általános iskolai emlékkönyveket idéző verssel, de mindenre kiterjedő tudásuk nem tette lehetővé, hogy tíz percnél többet szenteljen ennek a mulatságos dolognak. Annál is inkább, mert a félálomban lévő Milo bedobott egy-két idétlen idézetet, amin Marcsika persze azonnal elkezdett viháncolni.

Forrás: RTLKLUB

Frenki félszemmel felügyelt az ekkor még félkész állapotban lévő vadrizsre, majd a fűszerezéshez érve, már egészen éber volt. Az elkészült vacsora illata megtette hatását, mert lakóink egyesével vonultak ki a konyhába és semmi sem akadályozta meg őket abban, hogy végre asztalhoz üljenek.