Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szilvi megbízható barát

Vágólapra másolva!
Fél, hogy meglátják érzelmeit és visszaélnek vele. Keresi az újat, az érdekes ismerősöket, ezért barátnak nagyon megbízható. Szereti az embereket, de a csalódás bennük porig sújtja. Az asztrológus Szilviről vall.
Vágólapra másolva!

Szívós, kitartó, bizonyos tekintetben igénytelen, mint a hegyi kecske. Lábát megveti a leghegyesebb sziklán is, a hó alól kikaparja a kevés kis füvet, de a legnagyobb hóvihar sem tudja kibillenteni.
Eredményekre fókuszált, értelmes, praktikus, esetleg önző. Földhöz kötött gondolatai irányítják, de szeretné ezekkel a gondolatokkal mások életét is irányítani.

Forrás: RTLKLUB

Képek Szilviről: Klikk a fotóra!

A nehézségek nem tántorítják vissza, mindig a saját célja lebeg a szeme előtt. Fontos az anyagi elismerés, a siker, a karrier. Ha kell kivár, ha kell ideiglenesen megalkuszik, de a célja érdekében szépen komótosan mindent megtesz.
Perfekcionista, de nemcsak másokkal, önmagával szemben is. Amit vállal, azt igyekszik teljesíteni is. Tud kegyetlenül számonkérő lenni. Szeret időnként visszavonulni, de a magányt már nem szereti.

Forrás: RTLKLUB

Nem szívesen mutatja meg magát valós lényében, fél, hogy meglátják érzelmeit és visszaélnek vele. Megbízható barát. Időnként felszínre tör segítőkészsége, gondoskodása, belső melegsége, de saját érdekeit soha nem téveszti szem elől. Ha provokálják, kemény ellenfélre akadnak benne, s mások számára összeférhetetlen, kiszámíthatatlan.
Ha elveszíti a kedvét, búskomor lesz. Aztán koncentrálja erejét, s alkalmanként heves, hirtelen, s nem igazán megfontolt a viselkedése. Képes másokat saját céljának megnyerni, s ellentmondást nem tűrően megvalósítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről