Csaba: Szoros küzdelem lesz

Vágólapra másolva!
A természet gyermeke örül annak, hogy ő megy párbajozni Szilvivel, mert mint mondta nem akar már tovább együtt élni a lánnyal. 
Vágólapra másolva!

A Villanővér megkérdezte Csabát, hogy mit szól ahhoz, hogy ő lesz Szilvi ellenfele. A fiú válaszából az derült ki, hogy egyáltalán nem kedveli a szőke lányt.

"Örülök neki, hogy én megyek párbajozni, mert így valamelyikünk biztosan nem marad a Villában. Szilvit sokszor igazságtalannak tartom, úgy fel tudja húzni az agyamat, hogy én is agresszív leszek. Nem akarom magam kizáratni a játékból senki miatt, ezért úgy gondolom ez a legjobb, hogy mi egymás ellen vívunk meg".

Forrás: RTLKLUB

Arcok a riportszobából


Ezután felmerült az a kérdés, hogy mit gondol, milyen esélyei vannak?

"Nem tudom, szerintem szoros küzdelem lesz. Ha a Szilvi jön vissza, akkor az azért lesz, mert látványosabb, én nem csinálok akkora műsort, mint ő. Rajta el lehet gondolkodni, fel lehet háborodni, lehet vele sírni. Ezenkívül tetszetős lehet férfiak számára".

"Ha én kerülnék vissza, hogy miért, azt nem tudnám megfogalmazni. Van akinek az én stílusom tetszik, vagy egyszerűen én, vagy ahogy viselkedem, de az biztos, hogy sok látványelemet nem teszek a produkcióhoz. Ha van egy szituáció, amiben valaki kimondja a véleményemet, akkor úgy érzem, hogy nekem ahhoz már nem kell hozzá tennem semmit".

"Ha kimennék, akkor annyiból lenne jó, hogy visszakapnám az életemet, annyiból viszont nem, hogy Anettel egy lépéssel közelebb kerültünk egymáshoz, így most őt elveszíteném. Jelenleg jobban szeretnék a Villába visszajönni. Nem ok nélkül jelentkeztem ide, de néha úgy érzem, hogy nincs itt sok keresnivalóm".