Ország, város

Vágólapra másolva!
Az új játék során híres épületek és hidak helyét kellett kitalálni, fényképekről. Tíz percet kaptak rá.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Szilvi az Esterházy-kastély képét nézegetve került gondba: "Ezt tudom, mondjátok már, hol volt a kiegyezés, Franciaország mellett van... Pedig voltam is ott!" Indián rájött, hogy ez mégis Fertőd, de senki nem hitte el neki. Aztán elbizonytalanodott: "Itt van a csillag a tetején, nem lehet, hogy ez Moszkva? Nem? Akkor Kuala Lumpur!"

Jenny sajnálkozott, hogy nem tudott sokat segíteni, de csak azért, mert nem volt túl sok helyen.

A szaunában a csapat esze Katka volt, kiderült, London minden épületét ismeri, sőt a híres hidakat is névről, és itt volt a gond, ugyanis kétszer is azt írták rá, nem pedig az elvárás szerint a város nevét.

Aztán találkoztak a tornácon, és összesítették eredményeiket, ekkor kiderült, 14-ből mindkét csapat csak hatot-hatot találtak el. Kicsit szörnyülködtek, vádaskodtak, Indián megdöbbent, majd dühös volt, mikor kiderült, hogy kivételesen ő volt a legokosabb, de hiába.

A magánzárkás Leo kimaradt a játékból, sajnálta is, mikor Katka arra járt, a tiltás ellenére sokáig faggatta: "Milyen játék volt, gondolkodni kellett? És csak hatot találtatok el? Ezt a béna bandát! Ügyes vagy, hogy kitaláltad, hogy a Festetics-kastély Fertődön van, én nem tudtam volna." (És még most sem tudják: az ugyanis Keszthelyen van.)