Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Marcsi: Rossz vagyok!

Vágólapra másolva!
Míg a többiekkel együtt ücsörgött Marcsi és Milo a jacuzziban, csak óvatos puszikat váltott egymással a két játékos. Aztán pedig...
Vágólapra másolva!

Miután mindenki elhagyta a szaunát, Marcsika támadást indított Milo ellen: hosszasan csókolni kezdte őt. A táncos fiú először csak tartotta a száját - el azért nem húzta - s még gondolkodott egy picit (bár elképzelni sem tudjuk, min), majd ő is odaadóan csókolni kezdte Marcsit.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: Klikk a képre!

Az ápolónő csak igen nehezen tudott úrrá lenni magán, de Tommyboy villamester kilépett a teraszra, és felszólította a turbékoló párt, hogy később szedjék össze a szemetet. Így kénytelen kelletlen, pár másodpercre visszavonulót fújt a lány. Aztán újra kezdték. Miután már Miló sem tudta türtőztetni magát, jobbnak látta, ha elszívnak egy cigit. Ez arra is jó volt, hogy megbeszéljék a történteket. A 'jaj, mit csináltunk már megint' és a 'mi lesz ebből' gondolatokat verbálisan is kinyilatkoztatták:

Forrás: RTLKLUB

Marcsi: - Rossz vagyok!
Milo: - Én is.
Marcsi: - Aludhatunk összebújva úgy, mint tegnap?
Milo: - Nem.
Marcsi: Mindent elrontottunk.

Ezután Milo bevonult a Villába, így Marcsika hangos elmélkedésbe kezdett. Feküdt a pezsgőfürdőben, ami egyre gyorsabban kezdett kihűlni és azon töprengett, hogy mi is van igazán. Mi sem tudjuk. Még most is ott ül.

A meghitt pillanatokat megnézheti videón is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről