Hangyabaj

Vágólapra másolva!
Ma ismét a tegnapi hangyás játék folytatódik. Az anyakirálynő, Ágica korántsem fogadta lelkesen az újabb felelősséggel terhes napot.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ma sem kicsi feladatot kapott, a lakók egész napi életét meg kell szerveznie, így össze kell állítania a mindennapi bevásárló-listát, rajta a teljes hétfői menüvel, és szét kell osztania a feladatokat háromfelé, az egyik brigád a napi ennivalót készítik, a másik csapat az ágyneműket mossa és vasalja, a többiek takarítanak.

Ezt sűrű sajnálkozások közepette ugyan, de igen sokáig taglalta, többieknek zokszó nélkül végig kellett hallgatniuk, ahogy erre a katonák, Tommyboy és Csaba rendszeresen emlékeztették is őket. Ágicának azért testre áll a feladat, be kell valljuk, szerette emlékeztetni a népeket arra, hogy ő a főnöknő, és a saját hangjában is sokáig elgyönyörködött, míg elsorolta, hogyan érdemes dolgozniuk a többieknek. Voltak új ötletei is, mint hogy írjanak saját házirendet, amiben mindenkinek benne lehet az elvárása a többiek felé.

Leo erősen dühös, különösen nehezen tűri, hogy bár nem elégedett Ágica rendszerezésével és hangnemével, de nem szólhat vissza neki, így hát marad a zúgolódás, ez pedig ragadós, Szilvi és Anett sem túl vidáman végzik dolgukat. Végül Tommyboy, a katona vállalta magára, hogy szól a királynőnek, a demokratikusnak szánt vetésforgó-rendszerből káosz lett, mindenki mindent csinál, tehát sok a súrlódási pont, ez pedig felforgatja egy hangyaboly életét. Persze a hangyagörlökét is.