Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pandora nélkül

Vágólapra másolva!
A két párbajozó tegnap a VillaNaplón keresztül üzent a lakóknak. Szilvi félálomban, az ágyban fekve olvasgatta barátnője sorait. Indián viszont rendet teremtett, így közösen olvasták fel az üzeneteket.
Vágólapra másolva!

"Arról volt szó, hogy együtt olvassuk el!" - Indián kis csalódottsággal hangjában próbálta a megfelelő mederbe terelni az eseményeket. Sikerült is, Jenny kedvetlenül ugyan, de felolvasta Pandora üzenetét. A Villa színésznője külön üzent az őszintéknek - Marcsinak, Szilvinek - és a többieknek.

Forrás: RTLKLUB

Csaba Indián sorait ismertette - benne sok-sok jó tanács - utána többen meg is jegyezték: "Te tényleg komolyan vetted!" A lakók meghatódva és álmosan ücsörögnek a nappaliban, Csabi meg is jegyzi, hogy öt körül került az ágyba, ezért most csak arra képes, hogy maga elé bámuljon.

Forrás: RTLKLUB

Nehezen indul a nap, a lakók alig találják helyüket - ezt mutatta az is, amikor a VillaMester Csaba helyett Leo lépett be a raktárba, így miután kihozott egy kis krumplit, a VillaManók be is zárták a raktárajtót. Csak akkor nyílt ki újra, amikor a raktárfelelős is megérkezett a bejárathoz. Leo szabadkozott, hogy csak segíteni szeretett volna, így valószínűleg elkerülte a büntetést.

A teraszon a tegnap esti eseményeket elevenítik fel a lányok - Szilvi, Katka és Jenny nevetgél. "Ma összeszedem magam, holnap viszont edzek" - jelenti ki Szilvi magabiztosan. Katka a lábára panaszkodik, fél, hogy tovább kell hordania a gipszet, mivel az utóbbi két éjszakát végigtáncolta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről