Megtámadták a királynőt

Vágólapra másolva!
Miután a lelkes hangyák tökéletes tisztaságúvá varázsolták a Villát, az anyakirálynő azon tanakodott, hogyan tölthetnék el hasznosan a délutánt. Kisebb vita lett a dologból, a királynő pedig nagyot hibázott. Majd merénylet áldozata lett.
Vágólapra másolva!

Ágica valamiért úgy gondolta, hogy a főnöknő attól főnöknő, hogy folyamatosan üvöltő üzemmódban kommunikál a lakókkal. Szerencsére ez senkit sem zavart, az viszont annál inkább, hogy nem tudták eldönteni, milyen játékkal szórakoztassák magukat. Jenny egy általános iskolai szójátékra gondolt, Indián üvegezni akart és a kertben futni, Frenki az akadályversenyt ajánlotta, és még sorolhatnánk.

Forrás: RTLKLUB

Ágica nem bírta tovább, még hangosabbra vette magát és kiosztotta a dolgozókat: "Nem tudunk egyszerűen százfelé szakadni. Utálom az egészet, de meg kell csinálni, mert mindenki büntetést fog kapni, nem csak én." Ezután azért sikerült mindenkinek leülni az asztalhoz és éppen elkezdtek játszani, mikor levél érkezett. Ágicát kisebb rosszullét fogta el, ugyanis az ő hibájából a dolgozók büntetést kaptak, mert annak ellenére, hogy nem kommunikálhatna, nem kérhetne tanácsot, és nem hallgathatná meg a többieket, folyamatosan értekezett a lakókkal.

Forrás: RTLKLUB

Ennek a szabálynak nem betartása miatt a dolgozókat kellett megbüntetnie: 20 kör békaügetés járt nekik úgy, hogy a királynőnek a kör közepén kellett végig néznie, ahogy szenvednek alattvalói. Csaba és Tommyboy katonák szörnyülködve nézték végig, ahogyan a szorgos dolgozók a kertben bénáztak.