Botrányos vitafórum

Vágólapra másolva!
Az ötvenedik VillaNapon lakóink a párbajozók mellett és ellen érveltek. Volna. Ha nincs Óriási veszekedés belőle. Tommyboy simán kiröhögte Pandorát.
Vágólapra másolva!

Szilvi előre leszögezte: "Mi Pandora mellett és nem Indián ellen szeretnénk szólni. Nem érdekünk, hogy lealacsonyítsuk őt. Nem hoztunk ellenérveket. Mi a Pandora mellett hoztunk érveket, és ez szóljon Indián ellen." Ekkor még csak egy-két zúgolódás hallatszott az ellenfél táborából, így Milo viszonylag érthetően fel tudta olvasni az általuk összeírt érveket az apacs mellett:

Forrás: RTLKLUB

Képek a botrányról: Klikk a fotóra!

"Őszintébb és jobb embernek tartjuk. Egyenes ember, soha nem bántott meg és nem okozott fájdalmat. Azért szeretnénk, hogy visszajöjjön, mert nem csak a jó és szép percekben van mellettünk. Nem beszél ki a hátunk mögött és társasági ember. Szórakoztató csapatjátékos. Gyermekszerető, minden helyzetben felvállalja magát, és tisztában van magával."

Forrás: RTLKLUB

A két lány végigröhögte a felolvasást, majd Szilvi következett, s ő mondta el, miért is lenne rossz, ha nem Pandora térne vissza a Párbajról: "Szerintünk azért lenne rossz, mert nagyon hiányozna nekünk. Elvesztenénk egy őszinte, mély barátot. Marcsikának nagy lenne a nappali egyedül, nem szólna rá senki, hogy ne zabáljon hajnali négykor. Üresnek éreznénk a Villát, nem fogná a kezemet senki, amikor mindenki magával van elfoglalva. Eggyel kevesebb ember lenne, aki ki merné mondani azt, amit érez, és amit gondol. Nem lenne olyan ember, aki merne pofákat vágni akkor, amikor nem tetszik valami."