Leo kiosztotta Anettet

Vágólapra másolva!
Ma mindenki elmondhatta a többieknek, milyen változásokat szeretne a Villában. Mi legyen másképp, vagy kik változtassanak viselkedésükön. Leo nem kímélte Anettet.
Vágólapra másolva!

Egyenként, a pulpitusra kiállva mondták el sérelmeiket lakóink, de az őszinte megnyilvánulásokra nem úgy reagáltak, ahogyan az várható lett volna tőlük.
Bár senki sem rejtette véka alá a véleményét, mégis higgadtan és a parlamentáris formákat szem előtt tartva vitatták meg a kényes felvetéseket. Tommyboy hihetetlenül zavarban volt, lehajtott fejjel, pironkodva adta elő kívánságait.

Forrás: RTLKLUB

Képek a játékról: Klikk a fotóra!

"Ne bántsuk meg a másikat. Főleg ne a játék kedvéért. Játszani jöttünk be. Különben mindenki maradjon olyan, amilyennek született. Amilyenre nevelték, amilyen példát látott a szüleitől, a családjától.
Viszont szerintem nem mindegy, hogy ezt hogyan és miképpen hozza nyilvánosságra nekünk és ország-világnak. Én is változtam egy picit - tudatom ellenére -, mindannyian változtunk. Felesleges azt mondogatni, hogy én úgy sem fogok megváltozni. Erről ennyit. Ja, és próbáljunk meg egy picit egészségesebben élni."

Forrás: RTLKLUB

Leo sokkal konkrétabban jelölte meg villatársai közül azokat, akikről úgy gondolja, valamiért változtatni kellene viselkedésükön. Ilyen volt például Anett, aki a fiú szerint nagyon lusta és nem csak a játékokban nem vesz részt, de a házimunkában sem segít. "Ezt észrevette anyukád is. Akkor működik a dolog, ha mindenki megpróbálja a maximumnak a felét nyújtani. Te vagy erre a legjobb példa."
A szőkeség levegő után kapkodott próbált közbeszólni, de Indián kőkeményen rendreutasította. A következő mondatot mégis sikerült fogai között kipréselnie Anettnek: "Köszönöm Leó, semmire sem reagálok, mert úgy össze fogunk veszni, hogy..." Nem vesztek össze. Később sem.