Még hogy én...

Vágólapra másolva!
Leót rövid szöveges üzenetekkel lehet kikészíteni. Ma sokáig pattogott egyetlen jelző miatt, hiába tartották nevetségesnek érzékenysége miatt a többiek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Katka nem sok ügyet vetett az üzenetekre. "Egy csomónak nincs is valóságalapja, én már voltam kint, nem ezt gondolják az emberek. Különben is, nem is mászok rá Leóra" - tette hozzá.

Ágica ötszázhuszonnyolcadik alkalommal biztosította Leót, hogy nem tudja, mi lett volna odakint, de itt bent nem megy, egyszerűen képtelen, ez a hely nem arról szól, minden nap másképp van, baráti szinten ne kerüljük egymást, csak zárjuk le, nem érdemes.

A másik fél leszögezte, hogy Katka csak barát, idegesítőek az ezt firtató sms-ek, aztán már csak a kamerának fortyogta: "élvezek itt bent lenni k.rvára, eddig is élveztem". Aztán sokáig folytatta magában a szitkozódást: "Miért bántjátok a Pandorát, jó fej... Gyere be, aztán éljél vele egy hónapig, meglátod, milyen jó fej..." Aztán leszedte a gipszét, és dohogott tovább, "nem érdemes ezeknek csinálni semmit, még hogy én gerinctelen, még két ilyen üzenet, és megyek innen a fenébe..."