Vágólapra másolva!
Késő délután óta mennek a találgatások, hogy lesz-e ma kiválasztás, és ha igen, ki kapja vajon a legtöbb jelet? 
Vágólapra másolva!

Bár a lakók nem tudták biztosan, hogy ma lesz-e kiválasztás, de mindenki készült a nagy eseményre. Szilvi és Katka megcsináltatta a haját Jennyvel, Pandora szőrtelenítette teste minden részét, Anett felöltözött legtrendibb cuccába, sőt, még Jennyt is ellátta tanácsokkal, hogy mi áll jó neki.

Forrás: RTLKLUB

Friss fotók

Közben persze folyamatosan tippelgettek, hogy ki kapja ma este a zöld kendőt. Szilvi szerint erre a legtöbb esélye Pandorának van, de azt sem tartotta kizártnak, hogy az ő neve mellett is lesz jó néhány lefelé fordított ujj.

Milo felvetette: lehet, hogy nem is ma lesz a kínos pillanat, de Anett közölte, ez teljesen mindegy, hiszen már biztos, hogy mindenkinek megvan az elképzelése a jellel kapcsolatban. Tommyboy és Leo is gondolt arra, hogy mégsem ma kell megnevezni a nem kívánatos személyt, de ettől függetlenül folyamatosan ezen pörgött mindenki.

Forrás: RTLKLUB

Pandora és Marcsi elvonultak a teraszra, hogy ezzel kapcsolatos aggályaikat megbeszéljék. Szerintük Csaba biztos kap legalább három jelet. Pandora azt adta elő, hogy ő még nem tudja, hogy kire dobjon. Ez persze elég furán hangzott, mivel naponta két embernek tutira beígért egy jelet.

Össze-vissza számolgattak, latolgattak, aztán már a kihívásról kezdtek beszélni. Ennyire azonban ne szaladjuk a dolgok elé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!