Leo: Végre nincs nyávogás!

Vágólapra másolva!
A lovagi torna remekül sikerült. Ez persze nem csak Leónak volt köszönhető - bár az ő ötlete volt -, hanem az egész csapatnak. Viccelődtek, nevettek, nagyon élvezték a mókát. Ezért nem meglepő, hogy a benzinkutas széles vigyorral a fején érkezett a Riportszobába, ahol a játékról és Segal távozása utáni változásokról beszélt.
Vágólapra másolva!

"Ez egy jó nap. Nincs nyávogás, nem sértődött meg senki, bár Pandora elkezdte mondogatni, hogy nem hallgatta senki a felolvasását. Anett is kihúzta magát egy kicsit a játék alól, de jó volt. Pandora tegnap írta sms-ben, hogy én szervezkedtem Segal háta mögött, biztosan át akartam venni a helyét. Nagyon felhúztam magamat, de szégyellem is."

Forrás: RTLKLUB

Leo kifejtette, hogy azért dühös az aktmodell lányra, mert egy korábbi játékban - mikor üzeneteket írhattak egymásnak - Pandora a saját véleményét nem vállalta fel, az sms végére aláírásként egy "T" betűt írt. Ez a betű a korábbi triumvirátus (Segal, Frenki, Indián) jele volt, s ezzel Pandora a még bent maradt két játékosra terelte a gyanút.

Forrás: RTLKLUB

A fiú elmondta, hogy ezt nem tudja tolerálni, amennyiben kialakult véleménye van a lánynak, vállalja fel. De ezt nem tette meg, s ezért valószínű, hogy őt fogja megjelölni a következő Kiválasztásnál.