Felhők és napsütés

Vágólapra másolva!
Igazán mozgalmas napot zártak a Villalakók. Volt itt szobrászat, árnyjáték, táncpróba, hancúrozás, lovagi torna a testnek és meghittség, féltékenység, barátság, alattomosság a holnapi kiválasztásra készülő lelkeknek.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A délután folyamán készült gipszminták eredményeivel nem voltak elégedettek a lányok, azoknak sem tetszettek a mellnyomataik, akik amúgy közismerten az eredetit is szakemberrel készíttették. Annál inkább a fiúk domborulatai, amit az árnyjáték alatt próbáltak felismerni. A fiúk sztriptíze a visszavágó volt a lányok hasonló programjára. Hogy jobban sikeredett-e, azt eldönthetik Önök is. (videó)

Leo és Katka között valami furcsa viszony mégiscsak van. Olykor összesugdolóznak, a közgazdász fiú mintha inkább neki mondana el bizalmas dolgokat. Ma este a dühét osztotta meg vele, igazságtalannak érezte a vélhetően Pandora által írt sms-eket, és a holnapi retorziót készítette elő. Aztán hirtelen mást is mondott: "Olyan messze lakunk egymástól." Ágica ezalatt órákig szaunázott inkább. Még azt se látta (ellentétben Önökkel), amikor három másik lány egy kis párnacsatát rögtönzött a hálóban, a hancúr áldozata természetesen a kedvenc fiúka, Leo volt ismét. (videó)

A problémáktól mentes, gyermeki boldogságú párocska ma is a Paradicsomban érezte magát. Marcsi és Milo pajkosan végigkergették-táncolták magukat a nappalin, aztán belezuhantak az ágyba. Vajon a paplan alatt mit csinálnak éjszakánként?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!