Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kínos kezdet

Vágólapra másolva!
Olyan morcos arccal néznek a lakók, mint egy nyugdíjas anyóka, kinek közvetlen szomszédságába egy komplett afrikai üstdob-együttes költözik. Újabb minimál-hét kezdődik: pénzük alig, a raktáron morzsák, alig pár szál cigaretta maradt.
Vágólapra másolva!

A korábbi Való Világokban általában luxusban éltek a lakók: ha megvonások voltak, legfeljebb napokig tartott a nélkülözés. Ezúttal a második minimál-hét kezdődik és az elkényelmesedett játékosok népfelkelést tervezgetnek. - Szerintem verekedjünk össze. Székekkel. Az látványos is! - javasolja tétován valamelyik, korgó gyomorral és keserű jövőképpel rendelkező fiú.

Forrás: RTLKLUB

Indián annyira zord, akár a szibériai tél: - Túl jó volt a pénteki és a szombati buli. Meglesz ennek a böjtje, mondtam is valakinek - morogja és megigazítja sísapkáját, mely kissé indokolatlan viselet a fűtött Villában. Ha a varázslatos sapka arra szolgál, hogy megakadályozza a rebellis gondolatok távozását, akkor a fejfedő Tommyra is rákerülhetne, ugyanis a chippendale-fiú szintén lázong. Legutóbb akkor rendezett nőies hisztit, mikor a stáb eltüntette exkluzív parfümjét, most pedig a sokkoló hírek borzolták fel. Felkelésre buzdítja hezitáló társait: - Bátorság kéne, gyerekek! Egységben az erő. (magán mosolyog) Már megint szítok...

A hangulat később sem javul, T-boy arcán kisebb idegrángásokat látni. Dühösen fészkelődik a földön: - Én lesz.rom az egeszet. Kimegyek és megveszem magamnak a kaját!

- A válogatáson mindenki mindent bevállalt. Most meg mindenki sír! - világít rá a nagy igazságra Indián, a bölcs gondolatok gyors távozását megakadályozó mágikus sapkában.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről