Érzelmek viharában

Vágólapra másolva!
A buli hevében Szilvi és Frenki kibékült egymással. Ágica megint megpróbálta tisztázni kapcsolatát Leóval. Nem sok sikerrel.
Vágólapra másolva!

A lányok többször átöltöztek a buli alatt. Egy ilyen alkalommal Szilvi "véletlenül" ex-barátja orra előtt váltott ruhát, s Katka meg is jegyezte Frenkinek, milyen dögös ex-barátnője. Frenki nem reagált, de később a tánc hevében már nem állt ellen Szilvi közeledésének: egy koccintás után megcsókolta párját.

Forrás: RTLKLUB

A szőkeségnek ez nem volt elég, nem csak táncával, de testével is elcsábította Frenkit, akivel hamar a mosókonyhában találták magukat, majd mintha mi sem történt volna, visszamentek táncolni.

Kicsit később Ágica próbálta tisztázni kapcsolatát Leóval. A fiú megint ellenállást tanúsított, így Ágica összeomlott és lelki síkra terelte a beszélgetést. Leo türelmesen hallgatta a lány bonyolult okfejtését, de miután látta, hogy semmilyen újdonságot nem hámoz ki a homályos utalásokból, odébbállt.

Forrás: RTLKLUB

A többiek közben javában ropták a kertben hol saját kedvenceikre, hol Segaléra. Amikor az Edda megszólalt, Ágica is felpattant: "Mennem kell Segal tiszteletére!" A fiúk közben gyorsan kitárgyalták Pandora kétszínű viselkedését: "Amikor itt volt Segal, nem bírta elviselni, most meg ott kiabál, mintha annyira hiányozna neki!" Amikor a táncos lábú lány bejött a nappaliba Csaba meg is jegyezte: "Pandora, mégis kétszínű vagy!"