Katka beszélget, Segal énekel

Vágólapra másolva!
Közeledik a Párbaj, a lakók természetesen lázasan készülődnek. A két főszereplő más-más módon vezeti le a feszültséget. Az egyik központ a terasz.
Vágólapra másolva!

Katka arról értekezik a terasz népével, vajon eljön-e barátja a Párbajra. Néhány tétova mondat után meggyőzi magát: akárhogyan is alakulnak a dolgok kint, Justin biztos itt lesz. Öltözködés előtt így elmélkedik: "Nagyon sajnálom, hogyha ki kell mennem. Elsősorban miattatok. Ez nem csak Párbaj, ez más..."

Frenki rákérdez, ebbe a "miattatok"-ba, ő is beletartozik-e. Miután a válasz igenlő, megnyugszik. Aztán már Indiánnal foglalkozik, aki észrevette, hogy ma telihold van, ezért már érti is, miért szakadt el a lánca.

Forrás: RTLKLUB

Segal érkezik a teraszra, rövid időre megszakítja Edda dalokból és rapszámokból álló egész napos műsorát: "Egyet nem tudtatok. Ez a végzet, - mutat a hasán elhelyezett tetoválásra - lehet, hogy ma eljön a végzet."

Forrás: RTLKLUB

Katka visszavonul a hálószobába, pár perc múlva szexi ruhában tér vissza a teraszra. A fiúk dicsérik öltözékét, ő viszont csak a Párbajra tud gondolni: "Ma este halálra iszom magam" - mered maga elé.

Segal még nem készülődik, tovább folytatja a műsort, most éppen a Dinamit van soron. A dalok között az élettapasztalatról, az "üzleti élet egyenességéről" elmélkedik Frenki segítségével.