Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Katka győzni akar

Vágólapra másolva!
Katka a VillaNővérnek Segalról, a párbajról és a Villabeli hangulatról vallott. Azt mondja, a többiek érdekében szeretné megnyerni a Párbajt.
Vágólapra másolva!

A párbajról: Kicsit tartok ettől az egésztől, de igazából bízom abban, hogy én jövök vissza. Ehhez nem csak a saját önbizalmam kell, segítenek a többiek is. Olyan emberek is mellém álltak, akikről nem is gondoltam volna. Pl. Pandora - lehet, hogy ez a jó kapcsolat csak a következő kiválasztásig fog tartani, de ő engem vár vissza.

Nem leszek olyan, mint ő, nem leszek képmutató. El fogom mondani a véleményemet tök őszintén. Ha vesztek, nem az fog szomorúvá tenni, hogy haza kell mennem, hanem az, hogy feloszlik a csapat. Segal ezt a csapatjátékot félreértette, ezért saját magát hazudtolta meg, ezt csinálja négy napja. Bízom abban, hogy vannak még olyan emberek, akik úgy látják ezt, mint mi nyolcan a Villában.

Forrás: RTLKLUB

Mai fotók

Segalról: Segallal olyan a kapcsolatom, mint régen. Úgy döntöttem, nem fogok másképp viselkedni vele, mint eddig. Ha olyat mond, akkor viszont nem tartom magamban a mérgem. Lenéz, és aminek engem minősített, azt még tegnap is elmondta még egyszer. Nem vevő arra, amilyen én vagyok. Hülyére vesz embereket, ez nagyon fel tud engem idegesíteni. Nem fogok olyan szinten kampányolni magamért, ahogyan ő csinálja.

Ellenfelek vagyunk, nem hiszek, hogy ellenségek lennénk. Nincs is olyan, akit annak tekintenék. Segal még ellenfélnek sem tekint engem, ezt Szilvinek is elmondta. Megint meghazudtolta magát, mert előtte még azt ígérte, olyan embereket hív ki, akik ellen küzdeni kell.

Forrás: RTLKLUB

60-80 ezer szavazatot jósolok magamnak, remélem, Segalnak kevesebb lesz. Nem csak magam miatt mondom, de többen mondták itt, a Vilában, hogy ha kimegyek, nem éreznék magukat jól itt. Nem véletlenül kapta Segal a zöld kendőt...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről