Leo brillírozik

Vágólapra másolva!
Leo és Anett mit sem törődve Ágica lesújtó pillantásaival, meghitten beszélget a nappali egyik sarkában. A teljes átéléssel mesél veszélyes kalandjairól, Anett pedig ámulattal hallgatja őt.
Vágólapra másolva!

A fiú vadvízi evezésről tart kiselőadást, s a lány folyamatos "aházása" tovább doppingolja a benzinkutast. Hihetetlen átéléssel és gesztikulációval mesél arról a fürdésről, melynek vége egy halálközeli élményéhez vezetett.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók!

A csevegést Marcsi zavarja meg, aki egy oda nem illő kérdéssel egy pillanatra megszakítja a történetet, de Leo tudomást sem vesz a kis kotnyelesről, ugyanolyan vehemenciával folytatja a történetet. Miután a két lány mindent megtud a vadvízi evezésről, újabb veszélyes, a fiú bátorságát próbára tevő sztorival áll elő Leo. Ezt már Marcsinak nincs kedve végig hallgatni, így helyét Jenny veszi át, aki két ásítás mellett megpróbál érdeklődő arcot vágni és rágózni.

Forrás: RTLKLUB

Ezzel a problémával persze Anettnek nem kell megküzdenie, ő is lelkesen és mosolygósan mesél életének izgalmas pillanatairól. A benzinkutas ezután újból átveszi a szót, de most kérdez. Egy logikai feladványt intéz a hölgykoszorúhoz, de az arra járó Csaba benyögi a megoldást. A szórakoztató műsornak vége, pedig Anetten látni, hogy még szívná magába az információt...