Tommyboy: Összetörök mindent!

Vágólapra másolva!
A csapat a délelőttöt a kertben töltötte, ahol magánjellegű beszélgetésekkel, fekve nyomásokkal és mélyinterjúkat múlatták az időt. Miután bemehettek döbbenetes látvány fogadta őket. Tommyboyt annyira felzaklatták a látottak...
Vágólapra másolva!

Lakóink lemerevedett arccal vették tudomásul, hogy míg a kertben tartózkodtak, minden használati tárgy, tisztálkodó szer, sminkeszköz és egyéb kacat eltűnt a Villából. Egymás után nyitogatták a különböző szekrényeket, és egyre kevésbé akarták elhinni, hogy mi történt.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: Klikk a fotóra!

A legjobban Tommyboy akadt ki, mert észrevette, hogy a parfümje is kikerült a Villából. Szigorú ábrázattal mászkált és fennen hangoztatta, hogy az az ő tulajdona, ő vette a saját pénzéből. Kicsit később azt kiabálta, hogy ajándékba kapta. Annyira ideges volt a táncos fiú, hogy Ágicára is ráripakodott, hogy hagyja már abba a szövegelést, nem látja, hogy eltűnt a parfümje. Ezután szólt Leónak is, hogy állítsa le a lányt. Nem csoda, Ágica egy kis jéggel akarta lehűteni Tommyboyt.

Forrás: RTLKLUB

"Ha éhes vagyok, még idegesebb vagyok. Leesik a vércukorszintem! Ha ideges vagyok, összetörök mindent!" - hergelte magát tovább Tommyboy, mikor meglátta, hogy a hűtő is üres. A móka elkezdődött... És a "minimál-hét" is.