Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az este nagy része pihenéssel, szaunázással telt, de nem mindenkinek. Szilvi ugyanis nem tudott megállni.
Vágólapra másolva!

Míg a többiek szenderegtek, Szilvi is megpróbálkozott a lazítással, de nem sikerült. Egyszerűen nem volt képes egyhelyben ülni, ezért minden munkát elvégzett: mosott, főzött, rendbe rakta a konyhát. Ágica tízpercenként megkérdezte, segíthet-e valamiben, de Szilvi nem tartott rá igényt.

Forrás: RTLKLUB

A munkaterápia jót tett az ex-táncosnőnek, most mindenkihez van egy kedves szava. Nem beleértve persze Frenkit, akivel feltűnően kerülik egymást. Cigarettázás közben azért nevetgélve megjegyezte, tart a ma érkező üzenetektől: "Megint elkezdek sörözni? Annyira félek az sms-ektől."

Még a fiúk szándékosan gusztustalan ötleteire sem reagált a tőle elvárható rendbe szedő hanghordozásával. Indián és Segal Tommyboy és Frenki társaságában ugyanis perverz és undorító játékokon ötletelt. A legjobban kidolgozott felvetéseket a lányokkal is megosztották, Ágica különösen elutasítóan nyilatkozott, őket ez természetesen még inkább lázba hozta.

Forrás: RTLKLUB

A lakók mindannyian csak az üzenetekre várnak, közben falatoznak, hiszen kell az energia. Csaba a kertben őgyeleg, a tegnap készült hószobrokat "lasszózza le". Indián cigarettázás közben neki is elújságolja a várható játékokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről