Szilvi sírógörcsöt kapott

Vágólapra másolva!
Van mit feldolgozni lakóinknak. Először a váratlan Kiválasztás tényét, másodszor pedig az ott történteket. Szilvi rettenetesen kiakadt Frenki döntésén, Indián pedig saját képén. Segal köszöni, jól van. Neki semmi baja.
Vágólapra másolva!

A legnagyobb meglepetést a csapatnak Frenki okozta, hiszen szerelmére - vagy inkább volt szerelmére - rakta a jelet azzal az indokkal, hogy ő a legkétszínűbb ember a Villában. Szilvi első körben mosolyogva, a másodikban ordibálva, a harmadikban panaszkodva, a negyedik körben pedig könnyes szemmel, a múltra emlékezve dolgozta fel a fiú döntését. Természetesen kebelbarátnője - Pandora - mindenben igazat adott neki.

Forrás: RTLKLUB

Már-már megnyugodni látszott Szilvi, mikor hirtelen magára zárt a WC ajtaját. Ágica ment utána, s hallgatta végig a lány sérelmeit: "Hallottam, ahogy Segal Frenkinek azt mondja: Ne aggódj öcsém, mindent megteszek. Nagyon kiborultam. Az nem érdekel, hogy mi lesz. Az érdekel, amit csinált velem."

Forrás: RTLKLUB

Kisebb rosszullét következett, s annyira elhagyta magát Szilvi, hogy Ágicát is pánik fogta el, hiszen sehogyan sem tudott segíteni a lánynak. Eközben a többiek vígan csúszkáltak a kertben, Indián megállapította magáról - a kiszavazó táblát nézve -, hogy mennyire jóképű, Frenki pedig mint aki jól végezte dolgát, teljes lelki nyugalommal heverészett a nappaliban. Majd megkapták a Blikket.