Tommyboy magyarázkodik

Vágólapra másolva!
Sakk után "Ők" tiramisut fogyasztottak, míg "Azok" füstölt csülköt dézsmáltak. A rövid pihenő után mindenki megkapta a magáét. Segal pedig könyörületességéről tett tanúbizonyságot.
Vágólapra másolva!

A sakkjátszma győztesei - a rosszak - nyereményként meghatározhatták a holnapi menüt. Természetesen maguknak a legfinomabb falatokat írták össze, a vesztes jóknak pedig a legjobban utált ételeket.

Forrás: RTLKLUB

Ezzel nem ért véget a nyereményáradat. Miután a Villa egy tetszőleges helyiségét is elvehették a vesztesektől, gongszóra a kertbe vonultak és felszólították "Ők"-et (Tommyboy, Leo, Jenny, Csaba, Ágica, Katka, Szilvi), hogy készítsenek hó-szobrot. A piros orrok, a didergő testek és a lefagyott ujjak látványa sem enyhítette meg "Azok" lelkét, kíméletlenül megdolgoztatták a veszteseket. Addig kellett finomítani a szobrokon, míg azokat tökéletesnek nem találta a nyertes csapat.

Forrás: RTLKLUB

Tommyboy magyarázta a bizonyítványát, de Segal sehogyan sem akarta bevenni, hogy a fiú szobra egy törpét ábrázol, amint éppen húzza fel a nadrágját. Bárhonnan is nézte a kiválasztott a remekművet, sehogyan sem látta benne a törpét. De nem húzta sokáig, mert ekkor már vacogtak a lakók. Segal artikulálva, egy összetett mondattal bejelentette, hogy a vesztesek művészi alkotásaival meg vannak elégedve, így bemehettek a Villába.