Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Anett érzései

Vágólapra másolva!
Anett is megismerkedhetett a Villanővérrel. Elmondta, hogy eleinte nem érezte túl jól magát, és van akivel úgy érzi sose lesznek barátok.  
Vágólapra másolva!

"Mostmár jól vagyok, de az első napok borzasztóak voltak. Úgy éreztem, hogy senki nem akar velem barátkozni, és kétszer is elsírtam magam. Azon a játékon, hogy ki a legkevésbé őszinte, sokan engem írtak be, mondván, hogy én vagyok új, de Katka kiabált is, hogy neki erre meg van az oka, mert nem ilyennek ismert meg. Ezt nem értettem, mert nem tudom honnan ismer".


"Valamelyik nap bent ültem a szaunában a Segalékkal, és egyszer csak berohant a Szilvi, és ordított, hogy én mit képzelek magamról, hogy kibeszélem őt, és félrehívtam a pasiját. Úgy üvöltött, hogy szóhoz sem jutottam."

Forrás: RTLKLUB

Anett arcai

"Marcsit a barátomnak tekintem, Ágica is nagyon kedves velem. Segallal úgy érzem, hogy haverok lettünk, Leóval is jól kijövök. Ellenségemnek ugyan nem tekintem, de Pandorával semmi kapcsolatom nincs, és szerintem nem is lesz. Én már próbáltam felé közelíteni, de hárított, úgyhogy többet nem fogok, egyébként úgy érzem, hogy ő időnként kavar.

"Tommyval azért nem beszélgettem még túl sokat, mert nem akarok konfliktust Pandival, de őt jó fejnek tartom, közvetlennek, és nem egy izomagynak. Szilvivel beszélünk, de sose leszünk igazán jóban, szerintem vetélytársat lát bennem, jópofizik, de róla tudom először elképzelni, hogy mást kidumál. Frenkit nem volt időm megismerni."

"Csaba nagyon aranyos, de úgy érzem, hogy többet akar tőlem, mint barátság, és ez zavaró, mert én nem akarok itt társat keresni, de talán majd változik ez. Csaba egyszerű ember, de jó indulatú, megpróbál alkalmazkodni mindenkihez, szerintem neki a legnehezebb. Katka is jószívű, de meggondolatlan."

"Segalnak néha idegesítően sok a poénja, ám ettől függetlenül jó fejnek tartom. Indián tulajdonságait talán tegnap óta tudom. Ő egy teljesen külön világ, vállalja magát, jóindulatú. Ágicában kellemesen csalódtam, Leo viszont egy kicsit kötözködős, a barátnője nem lennék, de jó embernek tartom. Jenny hamarabb beilleszkedett, mint én, pedig utánam jött. Milo nagyon aranyos, mindenkivel jóban van."


"Egyre inkább kialakulóban van a két csapat, szerintem Segal és Szilvi lesznek a két vezér. Nem tudom, hogy ki merre húz majd, de szinte biztos, hogy ez lesz a két fő ember, és köréjük csoportosulnak majd a többiek."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről