Anett vezekel

Vágólapra másolva!
Anett elérkezettnek látta az időt, hogy tisztázza rosszul indított kapcsolatait. Először Szilvit találta meg azzal, hogy ideje átbeszélni a tegnap esti balhé kiinduló pontját. 
Vágólapra másolva!

A csinos szőke talán megint nem túl jól nyitott, mert így kezdte: "Lehet, hogy nem leszünk a legjobb barátnők, de úgy érzem ezt meg kell beszélni". Szilvi egyetértett a kezdeményezéssel, de előtte még a barátnős részre ráerősített: "Hát abban biztos lehetsz". Így indult tehát a békülés.

Forrás: RTLKLUB

Anett képei

Anett elmesélte Szilvinek, hogy amikor Frenkivel beszélgetett, egyáltalán nem a lányt dumálta ki, mire Szilvi reagált, hogy őt az bosszantotta, hogy ettől függetlenül mégis hallott őt is érintő témát, és felháborította, hogy a szőkeség nem neki mondja ha gondja van, hanem éppen az ő párjával beszéli ezt meg.

Szilvi olyan hangsúlyban beszélt, hogy nem lehetett volna azon csodálkozni, ha a területi képviselő otthagyja, de Anett ezúttal is türelméről tett tanúbizonyságot, és végül egész normális kis beszélgetés kerekedett ki. Sőt, még Szilvi is megjegyezte, hogy örül, hogy beszéltek.

Ezen a fronton tehát szent a béke. Utána Marcsival dumált a kockás hasú csajszi, de tőle csak megerősítést várt, hogy helyesen cselekszik. Ehhez egyébként a legjobb alanyt választotta. Marcsi anyáskodóan megpuszilta, jelezve ezzel, hogy tőle számíthat barátságra.

Forrás: RTLKLUB

Csaba is sorra került. Ebben a beszélgetésben viszont a leányzó volt fölényben. Sokadszorra nyomatékosította, hogy nem lesz köztük semmi, és jelezte azt is, hogy ha Csabi mégis kikezd vele, akkor nem lesz a barátja.