Torta és kaktusz

Vágólapra másolva!
Leo hatalmas meglepetést okozott Ágicának. Egy óvatlan pillanatban kiosont a Riportszobába, ahonnan két tortával és egy kaktusszal tért vissza. Ágica meg is hatódott, ahogy kell.
Vágólapra másolva!

Ágica és Leo szokásos délutáni beszélgetése javában zajlott - most csak könnyedebb, hétköznapi témákról - amikor Leónak a riportszobába kellett mennie. Ágica aggódva várta vissza, attól félt, a fiút megbüntetik valamiért. Ám Leo két torta és egy kaktusz társaságában bukkant fel az ajtóban, Ágica pedig tudta, hogy ez neki szól.

Leo félre nem érthető pillantásokat küldött az ünnepeltnek, aki zavarában ugyanúgy ült a széken. A lakók csoportba verődtek az asztal mellett, és meghatódva figyelték a párt. Leo sem volt a helyzet magaslatán, de egy idő múlva azért csak leült Ágica mellé, aki a kaktuszról kérdezgette. "Ilyen szúrós vagy" - kedveskedett a fiú, Ágica pedig zavartan pislogott, majd egy óvatlan pillanatban sírva is fakadt. Szilvi megölelte, majd Frenki mellé penderedett.

Forrás: RTLKLUB

Leo is Ágica mellé húzódott, aki kijelentette: "Nem táncolok veled". Pár perc múlva már egymás kezét szorongatták, és Ágica nem győzte kérdezgetni: "Ezt az egészet te találtad ki?" Válasz nem volt, de abban a pillanatban nem is kellettek oda szavak...

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!