Anettet nem kell félteni

Vágólapra másolva!
Barátai nem féltik a Villa legfrissebb lakóját. Talpraesett, mindenre kész lánynak ismerik, aki nem fél senkitől. Anett ugyanis azzal a nem kis elhatározással költözött be, hogy minden egyes lakóval kiegyensúlyozott kapcsolatot alakít ki. Csaba közöttük is az első helyen áll.
Vágólapra másolva!

Anett gyerekkori barátnője, Eszter így látja a lakók és Anett között kialakuló kapcsolatokat:
- Őt nem kell óvni semmitől, mindenhol megállja a helyét. Ha magát adja, kijön mindenkivel. Együtt néztük az adásokat, szerintem nem lesz problémája senkivel. Igazán jó barátnője nem lesz a Villában, Csaba viszont a legközelebbi barátjává válhat. Ha a fiú máshogyan is közeledni próbál, Anett akkor is megpróbál vele jó kapcsolatot fenntartani. Nincs olyan, aki pasiként is szóba jöhet, de Anett olyan lány, aki a férfiakkal elég jól ki tud jönni. A lányok közül talán Marcsi az, akivel közelebb kerülhetnek egymáshoz. Pandorával sincsen problémája, addig, amíg Pandora nem tekinti vetélytársnak, akkor viszont komoly harcok is előfordulhatnak. Nagyszájúság terén Anettet sem kell félteni, kiabálni ugyan nem szokott, de ha kell, meg tudja magát védeni.

Forrás: RTLKLUB

Marcell néhány éve ismeri Anettet, kapcsolatuk baráti. Ő is megerősítette Eszter állítását, mely szerint Anettnek Csaba a legszimpatikusabb lakó:
- Nyugodt vagyok, ahogy tegnap láttam, elég sokan őt várták bent. Anett szerint ő maga Csabával fog a legjobban kijönni. Azt mondtam neki, ha bejut, akkor olyan legyen, amilyen mindig is volt: mosolygós, egyéni, stílusos. Anett alkalmazkodó típus, és mindenkihez úgy viszonyul, ahogyan a másik őhozzá. Biztos, hogy picit megváltozik majd az élete a Való Világ után, de remélem, hogy bennünket nem felejt el.