Katka nem adja önmagát

Vágólapra másolva!
Sok kérdést felvet ez a Villalét. Például azt, hogy az ember miért nem tud úgy viselkedni, mint otthon? 
Vágólapra másolva!

Katka és Szilvi a teraszon azon keseregnek, hogy valamiért nem tudják önmagukat adni. Szilvi bevallja, hogy sokat töprengett már eddig is magában, de nem tud rájönni, hogy ennek mi lehet az oka. Katka most megmondja a frankót.

Forrás: RTLKLUB

Katka képei

Az a helyzet, hogy őt kint várja a barátja, akivel még elég friss a kapcsolatuk, és úgy gondolja a fiú igen érzékeny mindenre, ezért neki muszáj visszafognia magát, ha nem akarja megbántani.

Miután ilyen szépen összefoglalta a helyes magatartást, és annak okait, átszellemült arccal magyarázni kezdi, hogy ő igazából milyen: "Úgy tudok inni, mint senki más, én felborítok bármit, asztalon táncolok, belemegyek flörtökbe, érted? De itt ezt nem tehetem meg." Mielőtt még túlpörgött volna, úgy döntött, inkább bemegy átöltözni az esti szaunához.

Szilvi nem nagyon fűz semmit az előbb hallottakhoz, ő is távozik, és megtalálja helyét a díványon Indián mellett. Leo is ott van velük, de csak némán ücsörögnek, jól láthatóan nem tudnak mit kezdeni sem magukkal, sem társaikkal. Segal és Pandora, mivel össze vannak kötve együtt fetrengenek, és már igen komoly témánál tartanak: ki mit élvez a szexben?

Pandi közli, hogy ő már igen régen volt hapsival, ezért könnyű lenne őt a csúcsra juttatni. Segal erre rácsodálkozik, persze a maga kis szemérmes stílusában: "Tényleg b..eg?" Mivel a büntetésük holnap este 6-ig összeláncolja őket, még az is lehet, hogy segít a facér lányon.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók

Tommyboy az udvaron a testépítés gyönyöreiről tart előadást Csabinak, miközben diszkréten felpakol neki egy-két súlyzót. Ágica szokásához híven beszólogat a benzinkutasnak. Marcsi a szoláriumban tartózkodik. Frenki és Milo elfáradtak a mai nap során, így ők alszanak.