Levelet kaptam, lájf (2. rész)

Vágólapra másolva!
Olvasóink egy része továbbra is abban a téves hitben él, hogy a nekünk küldött üzenetek valamilyen csalafinta módon mégiscsak bejutnak a Villába. A lakóknak szánt e-mailek nem kerülnek felolvasásra és most utoljára mutatunk be közülük néhányat.
Vágólapra másolva!

Segal ojan nagy mafia vagy.

Pandora egy hazug csaj mert azt mondja hogy nem pornózik de mégis csinálja ugyanis láttuk a mesztelen képét a neten!

Hali VV3! Az a kérdésem, hogy hol lehet találni zuhanyzós képeket a VV3 oldalon?

Pandora mindenkire rámászik de mindenki vissza utasította csak Tommyboy nem ahogy bekerült Leo a villába a pornosztár ott sündörgött körülötte!!! Nem?!?!

Forrás: RTLKLUB

Pandora képei

Sziasztok! Legyetek szívesek Segal megnyilvánulásait feliratozni, mert szegénynek nem erőssége az artikulálás. Köszi szépen. Talán élvezhető lesz az összefoglaló, ha legalább olvasni tudom a poénjait és nem csak megpróbálom kitalálni.

A vv1 az lobb volt mint a 2 meg a 3!

Dgsahadfhdfhadh

Pandora nagyon tetszel nekem ezért, én és társaim mindig rád szavazunk oké édesem, kb. háromszázan vagyunk oké, és még többen, de cserébe jössz velem egy menetre!

Ágica nagy rajongód vagyunk.

Segál ne játszd az eszed, Pandora olyan vagy mint a Csöpke, Feri és Szilvi szeretkezzetek már.

Frenky ne hagyd magad nagyon jok vagytok ágica nyávogos segál jo a többiek is csak a pandora és ágica nyafi

Szeretnék smsben kapni logint és pwdt pandora tusolós jelenetének megnézéséhez. Ehhez azonban nem tuddom a telefonszámot. Kérem küldjék el az email címemre!

Múltkor néztem a műsort és nagyon kíváncsi lennék, hogy a dagi szőkének monoklik vannak a szeme alatt, vagy alapból ennyire le van pattanva.