Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Katka győzött!

Vágólapra másolva!
Tizedik lakóként, 23624 szavazattal Katka költözhetett be a Villába. Ennek Ágica, Tommyboy, Frenki és Csaba hihetetlenül örül, hiszen ők a 21 éves üzletkötő lányt várták.
Vágólapra másolva!

Háromnegyed nyolckor Stohl András bejelentkezik a lakókhoz, így megtudják, hogy ma megérkezik a Villa tizedik lakója. Először Katka kisfilmjét nézik végig, melynek végén Pandora elég egyszerűen összegzi a látottakat: "Hát, ez nagyon gyenge volt." A többiek lehurrogják, majd menekülőre fogja, így saját összeállítását kezdi el szapulni. A szőke lány után az érett Kláresz filmjét szemlélik.

Forrás: RTLKLUB

Képgaléria: Klikk a fotóra!

Döbbent csend lesz. Szilvi meg is jegyzi, hogy ő találkozott a válogatáson lánnyal és "nagyon kemény, nagyon jó fej és nagyon aranyos". Gabi kisfilmje közben Ágica, Pandora és Szilvi feje egyre komorabbá válik. A születésnapos röhögő görcsöt kap, az üzletasszony kényszeresen ütögetni kezdi az aktmodell lábát, aki heves szemöldökjátékba kezd, s metakommunikációjából egyértelműen kiderül: nem tetszik neki a lány. "Leó, focizik!" - kiált oda a fiúnak Ágica, de közgazdászunk kifejti, hogy kizárólag a sport miatt szavazna Gabeszra.

Forrás: RTLKLUB

Míg a lányok a stúdióban vért izzadnak azért, hogy bejussanak a Villába, addig lakóink Táncdalfesztivált tartanak. Minden, ami elénekelhető, eléneklik. Ami pedig nem, azt elmozogják, vagy elmutogatják. Remek hangulatban vannak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről