Vágólapra másolva!
Kollektív büntetésben részesültek lakóink: 24 órán keresztül se melegvíz, se tűzhely. Nem húzták a szájukat, majdnem csendben vették tudomásul a megszorításokat. Ezután Csaba befeküdt a lányok közé, s hihetetlen titkokat tudott meg.
Vágólapra másolva!

Lakóink a helytelen mikroport használatáért kollektív büntetést kaptak. 24 órára elzárták a Villában a melegvizet. Mivel a bünti a levél felolvasásától kezdődik, és a csapat még gyors epilálásba, hajmosásba, fogmosásba kezdett, újabb retorzió érte őket: a tűzhelyet sem használhatják. Ettől pont nem lett jobb kedvük, de sokáig nem rágódtak a megszorításokon.

Forrás: RTLKLUB

Rámoltak, hajtogattak, kényszeres mozgást végeztek. De nem vitatkoztak. Késő este pedig tovább barátkoztak. "Kemény vagy, mint a lópokróc, drágám" - szólt Pandora Csabának, aki persze kijavította őt. Jogosan. "Durva, mint a lópokróc". "Ez nem mindig jó!" - okoskodott tovább az aktmodell lány, s lovászfiúnk nem vitatkozott vele. Pontosan tudja, hogy kitől, mit várhat.

Forrás: RTLKLUB

Csaba remekül érezte magát a hölgykoszorúban. Annál is inkább, mert a következő titkok derültek ki: Marcsiból már korábban kiszedte, hogy nem feküdt le lánnyal, Pandora saját elmondása szerint egy gyenge nő, Szilvinek pedig papírja van az agybetegségéről. Kevert szorongásos depresszióval küszködik, mert nem tudta feldolgozni szülei válását. A hálószobában eközben a fiúk keményen húzták a lóbőrt. Nem durván.