Barátja nem félti Csabát

Vágólapra másolva!
A Villa kilencedik lakója, aki első hétvégéjét tölti a Villában, egyelőre megszeppentnek tűnik, de barátja szerint ez csak átmeneti állapot. János szerint a légiót megjárt fiú hamarosan felveszi a tempót a többiekkel.
Vágólapra másolva!

Meglepődtél, amikor Csaba jelentkezett a Való Világba?
-
Egyáltalán nem, mert már más műsorokkal kapcsolatban is voltak ilyesmi tervei. Különben is rögtön láttam benne fantáziát, mert ő nem egy átlagos ember. Ez a cowboy-stílus már évek óta dívik nála, a lovak pedig - amióta ismerem - szerepet játszanak az életében.

Mit gondolsz, miért viselkedik ennyire visszahúzódóan a barátod?
Egyszerűen nem szokott még hozzá a társasághoz. A lovas csapatban és a baráti körében is egész másfajta emberek vannak körülötte. De szerintem ez csak kezdeti állapot.

Forrás: RTLKLUB

Kivel alakíthat ki szorosabb kapcsolatot Csaba?
Segal szavazott rá egyedül, vele fog legelőször baráti kapcsolatot kialakítani, mert ő volt a legközvetlenebb hozzá. Segal talán majd segít is neki beilleszkedni. A lányok közül Ágica és Marcsi jöhet szóba, mert mindkét lányhoz hasonló barátnője volt már. Ez mondjuk nem jelent semmit, de bármi megtörténhet. Biztos vagyok benne, hogy nem teszi szóvá Pandora gyenge pontjait, nem fognak veszekedni, de nem is lesz túl szoros kapcsolat közöttük. Tommyboy-jal hasonló a helyzet, Csabának nem igazán ilyen az életvele, és nem is hiszem, hogy nagyon tetszik neki ez a stílus, bár Tommyboy rendes srác, de világi nagy barátok nem lesznek. Csaba talán Frenkivel is megtalálhatja a közös hangot, sőt, akár barátok is lehetnek. Ugyanez a helyzet Leóval is.

Mennyire változik meg Csaba élete a Való Világtól?
Ő nem zárkózik el semmitől, így biztos vagyok benne, hogy megváltozik az élete, mert nagyon sok ismeretségre tehet szert. Csaba lovasiskolát szeretne létrehozni, de mindenképpen a lovakkal szeretne foglalkozni továbbra is - ebben nem lesz változás.

Okozhat gondot a bezártság Csabának?
Nem, szerintem meglepően jól fogja bírni a bezártságot, mert a francia légióban volt lehetősége megtapasztalni a fegyelmet. Onnan egy sérülés miatt haza kellett utaznia, bár a felettesei nagy jövőt jósoltak neki.

Mivel okozhat a barátod meglepetést a lakóknak?
Csaba nagyon jól rajzol, főleg lovas témában szokott alkotni, másra nem tudok gondolni, de az egész biztos, hogy nem fog lemezt kiadni.