Szilvi romokban hever

Vágólapra másolva!
Szilvit nem csak lelkileg viselte meg a tegnapi ordítozás, fizikailag is rosszul volt. Idegességében az egész gyomra felfordult. Úgy néz ki, a kapcsolata is.
Vágólapra másolva!

"Sose áll ki mellettem. Ennél rosszabbul nem is tudom, hogy mi esik. A társam és nem számíthatok rá. Nem jó ez így. Nem akarok mártírkodni, csak... Nem szeretném magamban tartani, mert abból nagyobb baj lehet." - panaszkodik Szilvi Marcsinak a hálószobában. Természetesen Frenkiről beszél, s a tegnap éjszakai ordítozásról. "Én mindig meghallgatlak, ha úgy gondolod, hogy el szeretnél valamit mondani!" - mondja doktor M., majd a némaság következményeit ecseteli.

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!

Leo is megérkezik a hálószobába, és sajnálkozva néz a lányra. "Csinálsz két teát: egyet neked, egyet nekem és minden megy tovább." - próbál viccesen erőt önteni a harcos amazonba, de a volt táncos elmagyarázza a szitut: "Nem Frenki a baj. Az a baj, hogy hánytam. De ha ráérsz, gyere már be egy pillanatra." Ezután Ágicának önti ki szívét-lelkét: "Frenki befolyásolható és egyáltalán nem tetszik, hogy kezd hozzá idomulni! De ezt Segalnak is elmondtam." És tényleg elmondta.

Forrás: RTLKLUB

Néhány óra elteltével Leo még mindig nem megy be a lányhoz, s hiába jön ki Szilvi a hálószobából, közgazdászunk nem keresi társaságát. Úgy tűnik, nincs kedve rágódni az éjszakai csetepatén. Nem is biztos, hogy vele kellene megbeszélnie a lánynak...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!