Vágólapra másolva!
A lovas fiú 45761 vokssal bevágtázott a Villába. A két lány csak a "futottak még kategóriában" indult.
Vágólapra másolva!

A show kezdéséig beérkezett szavazatok alapján Csaba 2864 szavazattal a második helyen állt, Dóra látszott nyerőnek 4044 vokssal, a szőke Vadri pedig harmadik volt, de nem maradt le sokkal a lovas fiú mögött, őt 2647-en akarták A szavazatokat időről időre láthattuk, a harmadik felvillanásnál a lovak szerelmese már megfordította az állást, igaz, hogy csak párszáz szavazattal, de maga mögé utasította a körmös lányt. A végén azonban hatalmas fölénnyel nyert.

Forrás: RTLKLUB

Képgaléria: klikk a fotóra!

Csaba, a kozármislényi fiú életét a lovak töltik ki. Szerinte egy ló olyan, mint egy nő. "Ezt sokan nem értik" mondta, de megmagyarázta. "Az ember ha meglát egy gyönyörű nőt az utcán, biztos, hogy utána fordul, így vagyunk a lovakkal is. Valamint mindkettővel tudni kell bánni. Ennyit tudsz mozogni, egy másik lénnyel, ez majdnem olyan, mint egy tánc" Egy igazán romantikus mondattal zárta monológját "Mindkettőt be kell suttogni."

Forrás: RTLKLUB



Szerinte az emberek tudnak beszélgetni, sokszor mégse értik egymást, az állatok pedig jelekkel kommunikálnak, mégis mindig tudják mit akar a másik. Felmerült a kérdés a műsorvezetőben, hogy egy ilyen szabad ember, aki sokszor lovakkal kel, és fekszik, hogy fogja kibírni a luxusbörtönben, mire hanyagul rávágta, ott majd talán egy lánnyal teszi ugyanezt.