Vágólapra másolva!
A diplomás fiú úgy érzi, hogy kissé kilóg a társaságból. Szerinte Marcsinak sem sikerült beilleszkednie, mivel igen kemény embernek tartja az őslakókat. Kiborult, de soha nem adja fel - közölte.
Vágólapra másolva!

- Kivel van közelebbi kapcsolatom? - tűnődött. - Több jelöltem van, még nem igazán érzem. Tommyboy szerintem jó fej, bár vannak szélsőséges dolgai, amit nehezen tudok megemészteni. Frenkivel bármikor bármit lehet csinálni, Segal pedig értelmesebb, mint gondoltam. Ági, mint nő nem az én típusom, máshol nem hiszem, hogy észrevenném, de itt más a helyzet. Jól esik, hozzá közeledni.

Forrás: RTLKLUB

Új képek!

- Pandora nehéz eset, ezzel az állandó, mély érzéssel, amit sugároz - folytatta. - Nem tudom, hogy játszik-e vagy nem, mert sokat színészkedik. Én nem tudok vele mit beszélni, nincs témánk. Szilvi ha jó formában van, nagyon aranyos, csak ő is olyan egyszerűen kezeli a dolgokat, ami nekem nem tetszik. Marcsi egy kicsi lány, legalábbis a többiekhez képest. Nagyon kilóg még a társaságból. Jóhiszeműnek és törékenynek látom, olyannak tartom, akit védeni kell, akire vigyázni kell.

- Igazából sok minden még nem történt - tűnődött. - Téma: igyunk, bulizzunk, kinek mekkorák a méretei. Próbáltam kezdeményezni dolgokat, de minden el van vetve. Nem vagyok itt régóta, de már többször hallottam ugyanazt a sztorit kétszer. Olyat itt sem csinálok, amit otthon sem, de szeretnék persze jobb csapatjátékos lenni. Az első napokban, bevallom, kiborultam. Ez nekem sok volt. Most már tudják, hogy miben számíthatnak rám, és miben nem, és azt hiszem, elfogadnak.