Ötletbörze

Vágólapra másolva!
A lakóknak különleges műsorral kell fogadniuk a következő beköltözőt, ehhez részletes tervet kell összeállítaniuk. Ötlete mindenkinek van, és a kezdeti kavalkád után csak megszületik a terv.
Vágólapra másolva!

Első ötletként érdekes módon egy hawaii parti jutott eszükbe: koktélok, virágfüzérek, pálmafák. Ezzel sajnos nem tudták meggyőzni a VillaNővért, aki pontosított: tréfás, ötletes fogadást kell kiötölniük Frenki vezetésével.

A Villa népe rögtön összegyűlt a nappaliban, még Tommyboy és Pandora is abbahagyta a kerti edzést. Frenki vezető szerepe ellenére ritkán szólalt meg, inkább a többieket buzdította ötletelésre. Segal azt ajánlotta, az új jövevény helyett foglalkozzanak inkább Bogánccsal, vagyis amikor az új lakó belép a Villába, ügyet se vessenek rá, inkább keresgéljék a puli kutyára hasonlító pamacsot, amelyet a lakók tréfásan Bogáncsnak neveznek. Az ötlet nem nyerte el a többség tetszését.

Forrás: RTLKLUB

Ágica arra szavazott, tegyék próbára az új lakót: tegyenek fel neki a mostani hét lakóval kapcsolatos kérdéseket, ezekre válaszolva lépésenként juthatna el a hálószobáig. Ez is leszavazva. Harmadik verzió: "Dobjuk be a medencébe, vagy legalább tegyünk úgy, mintha!" - adta elő Tommyboy - "Fogjuk meg, hozzuk be a szobába, és kényeztessük! A lányok legyezzék, táncolgassanak neki!" - hangzott az újabb ötlet. A fiúk helyeseltek, Ágica is kellően lelkesesedett. "Kell egy legyező ember, meg egy idegenvezető, aki mindent megmutat neki a Villában." - egyeztek meg végül.