Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Segal bánja bűneit

Vágólapra másolva!
A miskolci keményfiú Szilvit követte a riportszobában. A sok káromkodásért kapott büntetést nem tartja súlyosnak, szokásos flegmaságával analizálja társait majd ígéretet tesz a szép, érthető, magyar beszédre.
Vágólapra másolva!

- Elvagyok, mint a befőtt. Sikerült beilleszkednem, sikerült bezárnom egy ajtót magam mögött és most itt élek - kezdte, majd a lakótársak alapvető személyiségi jegyeit és tetteit elemezte: - Frenki bejött ide, hozott egy nőt. Erdőbe fát hozott! Szilvi tud főzni. Pandorával összeszólalkoztunk, de azóta haverkodunk. Tommyboyról annyit kell tudni, hogy nem homoszexuális. Ágicát Miskolcról ismerem és örülök, hogy itt van.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek!

- Én tényleg ilyen vagyok. A katonaságnál is oldottuk a feszültséget. Itt is van feszültség - bizonygatta a leglazább szereplő. - Várunk mindenkit szeretettel. Szurkolunk May Lee-nek, hogy bekerüljön. Olyan lesz neki, mintha én elmennék Afganisztánba. Bennem is lesz egy tartás felé. Ha tizennégyen leszünk, akkor kissé szorosan leszünk. Különböző klikkek azért alakulnak ki, mert szűk a hely.

- Jelen pillanatban Frenkivel nagyon megtaláltuk egymást, vannak közös vonások - tért vissza a lakótársakra a kopasz, kigyúrt vállalkozó. - Tommy is hetvennégyes, ugyanazokon a filmeken nőt fel. Egy országban lakunk, ugyanazok a problémák vannak. Az unszimpátia az lesz, ha már sokan leszünk bent.

- Trágár szavakat alkalmaztunk, ezért nincs cigi és pia - folytatta bűnbánó üzemmódban. - Ezek szerint tényleg csúnyán beszélünk. Nehéz egyik napról a másikra leszokni erről. Annyira szépen fogunk tudni magyarul beszélni, hogy öröm lesz mindent hallgatni!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről